Videos

Αλ. Τσίπρας: Η αντιμετώπιση της οικονομικής ασφυξίας δε γίνεται ούτε με ημίμετρα ούτε με ελαφρύνσεις για λίγους – Χαρίζουν στους μεγαλοϊδιοκτήτες τον συμπληρωματικό φόρο, απλά μετριάζουν τις επιβαρύνσεις λόγω νέων αντικειμενικών για τους πολλούς

Δήλωση on camera του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

«Η σημερινή ανακοίνωση του κ. Μητσοτάκη για μειώσεις στον ΕΝΦΙΑ, έχει για άλλη μια φορά λίγους αποδέκτες και κυρίως τις μεγάλες ιδιοκτησίες, αφού ουσιαστικά απαλλάσσει τους μεγαλοϊδιοκτήτες από τον συμπληρωματικό φόρο», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, σε on camera δήλωσή του.

«Η αντιμετώπιση του πρωτοφανούς κύματος της ακρίβειας που λαμβάνει διαστάσεις οικονομικής ασφυξίας για την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, δε γίνεται ούτε με ημίμετρα ούτε με ελαφρύνσεις που αφορούν κατά βάση λίγους», υπογραμμίζει ο Αλέξης Τσίπρας και σημειώνει τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία: «κυβερνητική παρέμβαση για αποκλιμάκωση στα τιμολόγια της ΔΕΗ, μείωση του ΦΠΑ σε βασικά τρόφιμα, μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα, άμεση αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ».

«Η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία το συντομότερο δυνατό, αποτελεί πλέον ζήτημα επιβίωσης αλλά και αξιοπρέπειας για χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις», καταλήγει ο Αλέξης Τσίπρας.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

To Top