ΑΡΘΡΑ

Αμαλιάδα: Ο ανηφορικός δρόμος εξαμελούς οικογένειας – Έκκληση για βοήθεια

Έκκληση για οικονομική βοήθεια κάνει η οικογένεια της  43χρονης Κυριακής Σταμνιώτη, μητέρα τεσσάρων μικρών που παιδιών που μένουν στην Αμαλιάδα.

Η οικογένεια για αρκετούς μήνες μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο έμενε σε μια καλύβα στην παραλία της Κουρούτας.

Πλέον μένουν σε σπίτι στην Αμαλιάδα με ενοίκιο, όμως ο σύζυγός της δεν έχει μόνιμη δουλειά, με αποτέλεσμα να χρωστούν ενοίκια και διάφορους λογαριασμούς.

Αν και ο κόσμος έχει βοηθήσει πάρα πολύ υλικά, με τρόφιμα και είδη ρουχισμού, κυρίως για τα παιδιά, η οικογένεια αντιμετωπίζει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, αφού ουσιαστικά ζουν με το επίδομα παιδιών.

Μιλώντας στην εφ. Πατρίς η κα Σταμνιώτη κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά της, για τα παιδιά της, που ζουν κάτω από δύσκολες συνθήκες.

«Είναι δύσκολα. Πολύ δύσκολα. Σας ευχαριστούμε που βγάλατε το θέμα στην εφημερίδα και όποτε χρειάζεται είσαστε δίπλα μας. Ο κόσμος έχει βοηθήσει πολύ και τον ευχαριστούμε πολύ.

Όμως δεν έχει συνέχεια δουλειά ο σύζυγός μου και όταν έχει ως ελαιοχρωματιστής είναι ευκαιριακά. Είμαστε 6 άτομα. Χρωστάμε ενοίκια, ΔΕΗ. Δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα. Όποιος μπορεί και όσο μπορεί ας μας βοηθήσει οικονομικά, με όποιο ποσό μπορεί. Εύχομαι σε όλον τον κόσμο χρόνια πολλά και καλό Πάσχα».

Η οικογένεια αναζητά και νέο σπίτι, γιατί αυτό που μένουν είναι μικρό για 6 άτομα. Μάλιστα, ο σύζυγος της κας Σταμνιώτη προτίθεται να κάνει εργασίες στο σπίτι, εάν αυτό απαιτείται.

Αυτές τις μέρες το Τμήμα Αμαλιάδας του Ερυθρού Σταυρού θα βρεθεί και πάλι δίπλα στην οικογένεια.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει την οικογένεια μπορεί να καταθέτει χρήματα σε λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα στο όνομα «Κυριακή Σταμνιώτη», ο οποίος έχει ως εξής: GR 3801103090000030963977860.

Εφημερίδα Πατρίς

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

To Top