ΑΡΘΡΑ

Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας: Ένας θεσμός που αφουγκράζεται, μεριμνά και παρεμβαίνει

– Όλες οι εκδηλώσεις

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας, παρά τις δυσμενείς οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, απόρροια μιας μακρόχρονης -αναγκαστικής λόγω Covid- αργίας, συνεχίζει την προσπάθεια αναβάθμισης και επαναπροσδιορισμού του, παρουσιάζοντας ένα μικρό αλλά ουσιαστικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει όλα τα είδη των παραστατικών τεχνών καθώς και δύο σημαντικές εκπαιδευτικές δράσεις. 

«Πέρυσι, το Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας έθεσε τις βάσεις του, κάνοντας μια μεγάλη στροφή “απόδρασης” από το πρότυπο ενός επαρχιακού Φεστιβάλ» τονίζει ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος. Και προσθέτει: «Φέτος, δίπλα στις λίγες αλλά υψηλής ποιότητας εκδηλώσεις του, έχουμε και πάλι καινοτόμες, πρωτόγνωρες για την Ολυμπία πολιτιστικές δράσεις, όπως εκπαιδευτικά σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια, με τους πολίτες σε ενεργό συμμετοχή. Αυτό μπορεί να είναι το μεγάλο μας πλεονέκτημα, διότι συνιστά ένα είδος πρωτοπορίας για ένα περιφερειακό φεστιβάλ. Στόχος μας είναι, όταν ασφαλώς οι συνθήκες θα το επιτρέψουν, να έχουμε διεθνείς παραγωγές και, ταυτόχρονα, να διατηρήσουμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του φεστιβάλ. Η πανδημία μας εμπόδισε για άλλη μια φορά να υλοποιήσουμε τις διεθνείς συνεργασίες που είχαμε προετοιμάσει από πέρυσι τόσο στον καλλιτεχνικό όσο και στον εκπαιδευτικό τομέα. Αναστέλλουμε την πλήρη εφαρμογή του σχεδίου μας  για την επόμενη χρονιά. Με υπομονή και πίστη συνεχίζουμε τη σταδιακή αναμόρφωση του θεσμού. Μαζί με τον καλλιτεχνικό διευθυντή, Θοδωρή Αμπαζή, έναν πολυβραβευμένο, διακεκριμένο συνθέτη και σκηνοθέτη, δουλεύουμε συστηματικά και υπεύθυνα για την προοπτική αυτού του Φεστιβάλ».

«Είναι η δεύτερη χρονιά που λειτουργούμε υπό έκτακτες συνθήκες», λέει ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας κ. Δημήτρης Κωσταριάς, συμπληρώνοντας: Το Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας 2021, αν και διαφορετικό, είναι και φέτος παρόν για να μεταδώσει μηνύματα ζωής, χαράς και πίστης σε ένα καλύτερο μέλλον. Για φέτος η καινοτομία είναι α) η πολιτιστική αποκέντρωση, δηλ. η υλοποίηση πολιτιστικής εκδήλωσης σε επιλεγμένα μεγάλα χωριά του Δήμου μας και σε εξωτερικούς χώρους, στοχεύοντας στην προαγωγή, καλλιέργεια, συμμετοχή και διάδοση του πολιτισμού ως ένα κοινωνικό αγαθό και δικαίωμα, σε όσο το δυνατόν ευρύτερα στρώματα της υπαίθρου και β) το καινοτόμο παιδαγωγικό πρόγραμμα δημιουργίας ψηφιακού οδηγού ξενάγησης “Γίνε ο ξεναγός σου” για εφήβους, στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας».

Μια διαφορετική φιλοσοφία

Στο πρόγραμμα αναφέρεται εκτενώς ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ, κ. Θοδωρής Αμπαζής, τονίζοντας τα εξής:

«Η αναστολή των περισσότερων κοινωνικών δραστηριοτήτων και της λειτουργίας των συναφών επαγγελματικών δομών, δημιούργησε μεγάλα ρήγματα τόσο στη σχέση των ανθρώπων όσο και σε όποια «βεβαιότητα» είχε εδραιωθεί στη συνείδηση των πολιτών, κυρίως των, μέχρι πρότινος, εύρωστων δυτικών κοινωνιών. Αυτό δεν μπορεί παρά να επηρεάσει την Τέχνη, τόσο στη λειτουργία όσο και την εκάστοτε στοχοθεσία της. Η ανάγκη ανταλλαγής πληροφοριών και απόψεων μπροστά στο νέο μετά-covid τοπίο είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Οι Πολιτιστικοί Οργανισμοί σε όλον τον κόσμο επανεξετάζουν την πολιτική τους και προτάσσουν την ανάγκη δράσεων που ενεργοποιούν την κοινότητα, δημιουργούν συνθήκες συνεργασίας και δημιουργικότητας και παρέχουν γνωστικά εργαλεία στους θεατές καλλιεργώντας την κριτική τους σκέψη.

Από την προηγούμενη χρονιά -εν μέσω της υγειονομικής κρίσης- το Φεστιβάλ εισήγαγε μια διαφορετική φιλοσοφία στον προγραμματισμό του. Πρότεινε μια σειρά από επεμβατικές δράσεις, εκπαιδευτικού χαρακτήρα,  μέσω της ενδυνάμωσης των συνεργασιών με σημαντικούς πολιτιστικούς φορείς και της πρόσκλησης σημαντικών καλλιτεχνών και εξειδικευμένων εκπαιδευτών. Διοργάνωσε σεμινάρια -με δωρεάν συμμετοχή- για τους πολίτες διαφορετικών ηλικιακών ομάδων και οργάνωσε συζητήσεις με καλλιτέχνες και θεατές ώστε να ξεκινήσει ένας κύκλος ανταλλαγής ιδεών και βαθύτερης κατανόησης των παραστάσεων.

Σημαντικές συνεργασίες

Φέτος, δεν μπόρεσαν να βρεθούν οι οικονομικοί πόροι, που χρειάζονται για να εφαρμοστεί πλήρως ο στρατηγικός σχεδιασμός του φεστιβάλ. Εξασφάλισε όμως τη συνεργασία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, σε ένα εξαιρετικά σημαντικό πρόγραμμα για εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Επίσης για πρώτη φορά, μέσω της ΚΕΔΑΟ, διεκδίκησε και επιλέχθηκε, από το Υπουργείο Πολιτισμού, ώστε να χρηματοδοτηθεί  ένα καινοτόμο πρόγραμμα για εφήβους. Πρόκειται για μια ιδέα της θεατροπαιδαγωγού Αγγελικής Τόμπρου και αφορά στη δημιουργία ενός πρωτότυπου ψηφιακού ξεναγού για παιδιά, που θα δημιουργηθεί αξιοποιώντας ιδέες των ίδιων των παιδιών. Ο παρεμβατικός  χαρακτήρας του Φεστιβάλ συνεχίζεται με μια πρωτότυπη δράση: το Φεστιβάλ ταξιδεύει στα χωριά του Δήμου και προσφέρει δωρεάν τη θεατρική παράσταση «Το Τάβλι» του Δημήτρη Κεχαΐδη. Δύο σημαντικοί ηθοποιοί της νεότερης γενιάς, ο Θοδωρής Σκυφτούλης και ο Ντίνος Ποντικόπουλος παρουσιάζουν τη διάσημη λαϊκή κωμωδία (γράφτηκε το 1971 και έκανε πρεμιέρα στο Θέατρο Τέχνης του Κάρολου Κουν) σε μια άμεση και μεστή σκηνοθεσία της Δανάης Σπηλιώτη. Με τη δράση αυτή, δίνεται η ευκαιρία σε  ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το θέατρο στην Ολυμπία, να βιώσουν τη μαγεία του θεάτρου, να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν. Μια διαφορετική, αλλά εξίσου σημαντική εμπειρία, θα έχουν όσοι παρακολουθήσουν τη βραβευμένη καναδική ταινία «Αντιγόνη», της Sophie Deraspe . Η προβολή – προσφορά του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά & Νέους, με δωρεάν παρακολούθηση- δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες  να δουν μια εξαιρετική σύγχρονη διασκευή  της Αντιγόνης του Σοφοκλή. Η βραβευμένη ταινία (Καλύτερη καναδική ταινία για το 2019-Διεθνές Φεστιβάλ Τορόντο), αναφέρεται σε ένα πραγματικό γεγονός, τη δολοφονία του Alberto Villanueva, μετανάστη από την Ονδούρα, από την καναδική αστυνομία το 2008. Χρησιμοποιώντας αυτούσια κομμάτια από τον Σοφοκλή η Deraspe συνθέτει μια νέα εκδοχή της Αντιγόνης, επικαιροποιώντας την ιστορία και προβάλλοντας τον αγώνα για δικαιοσύνη και ισοτιμία. Όχι τυχαία, συμπεριλάβαμε στο πρόγραμμά μας και τη θεατρική παράσταση Αντιγόνη, του Σοφοκλή, ώστε οι θεατές να έχουν τη δυνατότητα γόνιμης σύγκρισης.

Στο θέατρο «Ολυμπία – Φλόκα»

Το πρόγραμμα του θεάτρου «Ολυμπία-Φλόκα»  ξεκινά με το Λύκειο Ελληνίδων Πύργου και την παράσταση «ΜΙΑ ΚΟΡΗ Τ’ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ!: Οι γυναίκες στην Επανάσταση του 1821» που επιμελείται και παρουσιάζει ο εθνομουσικολόγος Λάμπρος Λιάβας, προσφορά της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Συμμετέχουμε έτσι κι εμείς στους εορτασμούς των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης πρότασης είναι ότι παράλληλα με την ελληνική δημοτική μουσική και τους παραδοσιακούς χορούς, θα παρουσιαστούν άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου Ελληνίδων πατριωτισσών, που παρά τη σημαντική συμβολή τους στον αγώνα, η ιστορία τις αγνόησε.

Το θεατρικό πρόγραμμα έχει γνώμονα της παρουσίαση της νεότερης γενιάς των Ελλήνων δημιουργών. Τέσσερεις -ήδη καταξιωμένοι- νέοι σκηνοθέτες παρουσιάζουν ο καθένας την προσωπική του ματιά σε σκηνικές αναγνώσεις διαφορετικών ειδών θεάτρου:

Ο Γιώργος Νανούρης είναι σκηνοθέτης ηθοποιός και σκηνογράφος, απόφοιτος της Δραματικής σχολής του «Ωδείου Αθηνών» με μεγάλο ήδη βιογραφικό και πολλές σημαντικές παραστάσεις. Σκηνοθετεί την «Ιφιγένεια εν Ταύροις» που θα έρθει στην Ολυμπία μετά την πρεμιέρα της στην Επίδαυρο.

Ο Σάββας Στρούμπος είναι σκηνοθέτης και ηθοποιός, απόφοιτος της σχολής του ‘Εθνικού Θεάτρου». Υπήρξε για πολλά  χρόνια βασικός συνεργάτης  του διασημότερου αυτή τη στιγμή Έλληνα σκηνοθέτη, του Θόδωρου Τερζόπουλου. Θα παρουσιάσει μαζί με την ομάδα του (Ομάδα Σημείο Μηδέν) την παράσταση «Αντιγόνη» του Σοφοκλή. Η παράσταση έχει περιοδεύσει στην Ελλάδα και το εξωτερικό αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές και θεωρείται πλέον κλασική στον χώρο του ερευνητικού θεάτρου.

Η Έλενα Μαυρίδου είναι ηθοποιός, δραματουργός, σκηνοθέτις και σκηνογράφος, απόφοιτος της σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και βραβευμένη με το θεατρικό Βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» επίσης με το βραβείο της «Ένωσης Κριτικών Θεάτρου και Χορού» για το σύνολο της δουλειάς της. Θα παρουσιάσει μια  δική της εκδοχή της «Κοκκινοσκουφίτσας» σε μια παράσταση για παιδιά που εξυμνεί την τέχνη του θεάτρου.

Τέλος ο νεότερος, ο Νικορέστης Χανιωτάκης, μια ανερχόμενη δύναμη στον χώρο του θεάτρου, είναι σκηνοθέτης ηθοποιός και δραματουργός, απόφοιτος της “Δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης”.  Θα παρουσιάσει την περίφημη Μήδεια  του Μποστ. Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική-καυστική διασκευή της Μήδεια του Ευριπίδη.

Ο Σωκράτης Μάλαμας με τα δημοφιλή τραγούδια του ολοκληρώνει τον προγραμματισμό του Φεστιβάλ με τον καλύτερο τρόπο. Ένας από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της χώρας έρχεται στο θέατρο  «Ολυμπία-Φλόκα», σε μια μουσική παράσταση που θα ξορκίσει την κακοδαιμονία των τελευταίων χρόνων».

Πρόγραμμα Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας 2021

Εκπαίδευση / Θέατρο Πολιτών

28 Ιουνίου – 2 Ιουλίου / Αίθουσα εκδηλώσεων Δημαρχείου Αρχ. Ολυμπίας / 10:00-14:00 (εκπαιδευτικοί) & 12:00-14:00  (μαθητές Δ΄, Ε΄& ΣΤ΄ δημοτικού και εκπαιδευτικοί μαζί)

Εκπαιδευτικές & Κοινωνικές Δράσεις Εθνικής Λυρικής Σκηνής

«Πώς βρέθηκε ένα κοράκι στην κοιλιά της φάλαινας;» της Δήμητρας Τρυπάνη

Συντονισμός εργαστηρίου & διασκευές τραγουδιών: Δήμητρα Τρυπάνη

Ομάδα συντονιστών: Δήμητρα Τρυπάνη, Νίκος Ζιάζιαρης, Σοφία Κετετζιάν

Συμμετοχή Δωρεάν

12 – 18 Ιουλίου & 20 – 26 Σεπτεμβρίου / Αρχαιολογικός Χώρος Ολυμπίας / 10:00-13:00

Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας

«Γίνε ο ξεναγός σου!» 

Ιδέα-Σενάριο: Αγγελική Τόμπρου

Εμψυχωτές θεατρικών εργαστηρίων: Αγγελική Τόμπρου, Στάθης Κόικας, Ελευθερία Κουή, Μανώλης Μαυροματάκης

Υπεύθυνη κινηματογραφικών εργαστηρίων: Ηρώ Ρήγα – Δαμιανός Βογανάτσης

Υπεύθυνος εργαστηρίων animation: Σπύρος Σιάκας

Σκιτσογράφος: Δημήτρης Κορδαλής

Σχεδιαστής εφαρμογής: Βασίλης Λίβανος

Πρωτότυπη μουσική: Θοδωρής Αμπαζής

Παραγωγή: Ηρώ Ρήγα

Αναχώρηση λεωφορείου

09:30 από Πύργο (αθλητικό κέντρο Αγ. Βαρβάρας, οδός Γιαννιτσών)

13:30 από Αρχ. Ολυμπία (είσοδος αρχαιολογικού χώρου)

Συμμετοχή Δωρεάν

Τετάρτη 28 Ιουλίου / Θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ (Φλόκα) / 21:30

Μουσικοχορευτική παράσταση με το Λύκειο Ελληνίδων Πύργου

«Μια κόρη τ’ απoφάσισε!..»: Οι γυναίκες στην Επανάσταση του 1821

Κείμενα – καλλιτεχνική επιμέλεια – παρουσίαση: Λάμπρος Λιάβας

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος (κλαρίνο), Γιάννης Παυλόπουλος (βιολί-τραγούδι), Ιορδάνης Κουζηνόπουλος (λαούτο-τραγούδι), Μανούσος Κλαπάκης (κρουστά), Κωνσταντίνα Πάτση (τραγούδι)

Τιμητική συμμετοχή: Αννέτα Γεωργουλοπούλου

Συμμετέχουν τα Λύκεια των Ελληνίδων Πατρών & Τριπόλεως 

Είσοδος ελεύθερη – Αντί εισιτηρίου: τρόφιμα μακράς διάρκειας & είδη πρώτης ανάγκης

*Η παράσταση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας

Πέμπτη 29 Ιουλίου / Θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ (Φλόκα) / 21:30

Παράσταση αρχαίου δράματος με αγγλικούς υπέρτιτλους

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ & ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ Η ΕΝ ΤΑΥΡΟΙΣ του Ευριπίδη
Μετάφραση: Γιώργος Ιωάννου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Νανούρης

Ερμηνεία:

Ιφιγένεια                    Λένα Παπαληγούρα

Ορέστης                     Μιχάλης Σαράντης

Θόας                           Νίκος Ψαρράς

Αγγελιοφόρος            Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

Πυλάδης                     Προμηθέας Αλειφερόπουλος

Κορυφαία Χορού       Κίττυ Παϊταζόγλου

Αθηνά                         Χάρις Αλεξίου

Χορός: Νικόλ Κουνενιδάκη, Μαρία Κωνσταντά, Άννα Κωνσταντίνου, Δανάη Πολίτη, Βιβή Συκιώτη, Αρετή Τίλη

Τιμές Εισιτηρίων: €20 κανονικό – €15 μειωμένο (ΑΜΕΑ, φοιτητικό, πολύτεκνο, ανέργων, παιδικό 6-12 ετών)

*Οι αγγλικοί υπέρτιτλοι είναι ευγενική χορηγία του Neaniko Plano Subtitles

2 – 8 Αυγούστου / Χωριά Δήμου Αρχ. Ολυμπίας (πλατείες) / 21:30

(2/8 Πελόπιο – 3/8 Λάλας – 4/8 Κούμανι – 5/8 Λαμπεία (Δίβρη) – 6/8 Πανόπουλο – 7/8 Πλάτανος – 8/8 Αρχ. Ολυμπία)

«Το τάβλι» του Δημήτρη Κεχαΐδη

Σκηνοθεσία: Δανάη Σπηλιώτη

Κοστούμια: Αριστοτέλης Καρανάνος, Αλεξάνδρα Σιάφκου

Φωτογραφίες – αφίσα – trailer: Αντώνης Μίκροβας

Φωτογραφίες παράστασης: Δανάη Δάσκα

Ερμηνεία: Ντίνος Ποντικόπουλος & Θοδωρής Σκυφτούλης

Είσοδος ελεύθερη 

Τρίτη 10 Αυγούστου / Θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ (Φλόκα) / 21:30

Η Κοκκινοσκουφίτσα και τα Άγρια Φύλλα

Σκηνοθεσία – δραματουργία – κίνηση – μάσκες: Έλενα Μαυρίδου

Κατασκευή κούκλας: Στάθης Μαρκόπουλος

Ερμηνεία: Δήμητρα Κούζα, Βασίλης Κουλακιώτης, Γιάννης Κατσιμίχας, Γιάννης Σίμος

Τιμές Εισιτηρίων: €10 κανονικό – €8 μειωμένο (ΑΜΕΑ, φοιτητικό, πολύτεκνο, ανέργων, παιδικό)

Πέμπτη 12 Αυγούστου / Θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ (Φλόκα) / 21:30

Ομάδα Σημείο Μηδέν

«Αντιγόνη» του Σοφοκλή

Μετάφραση: Δημήτρης Δημητριάδης

Σκηνοθεσία: Σάββας Στρούμπος

Ερμηνεία:

Αντιγόνη                                   Έβελυν Ασουάντ

Κρέων                                       Κωνσταντίνος Γώγουλος

Τειρεσίας – κορυφαία Χορού  Έλλη Ιγγλίζ

Ισμήνη – Αγγελιαφόρος          Άννα Μαρκά – Μπονισέλ

Αίμων                                        Γιάννης Γιαραμαζίδης

Ευρυδίκη – κορυφαία Χορού   Ρόζυ Μονάκη

Φύλακας – Εξάγγελος              Μπάμπης Αλεφάντης, Ντίνος Παπαγεωργίου

Χορός                                         η Ομάδα

Τιμές Εισιτηρίων: €15 κανονικό, €10 μειωμένο (φοιτητές, άνεργοι ΟΑΕΔ, ΑμΕΑ, συνοδός ΑμΕΑ, άνω των 65, ΟΛΜΕ-ΔΟΕ, με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας), δεκτές ατέλειες Σ.Ε.Η.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Σάββατο 14 Αυγούστου / Θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ (Φλόκα) / 21:30

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Ιουλία Καραπατάκη (τραγούδι), Δημήτρης Λάππας (κιθάρα & μπουζούκι), Γιάννης Παπατριανταφύλλο (κοντραμπάσο), Θάνος Σταυρίδης (ακορντεόν), Νίκος Μαγνήσαλης (τύμπανα).

Ηχοληψία: Τίτος Καργιωτάκης / Παναγιώτης Ηλιόπουλος

Φωτισμοί́: Χρήστος Λαζαρίδης

Τεχνικός σκηνής: Δημήτρης Κατέβας

Παραγωγή: Novel Vox

Τιμές Εισιτηρίων: €15 κανονικό – €13 μειωμένο (ΑΜΕΑ, φοιτητικό, πολύτεκνο, ανέργων, παιδικό)

Τετάρτη 25 Αυγούστου / Θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ (Φλόκα) / 21:30

«ΜΗΔΕΙΑ» του Μποστ

Διασκευή – Απόδοση στίχων – Σκηνοθεσία: Νικορέστης Χανιωτάκης

Πρωτότυπη μουσική*: Monika

Ερμηνεία:

Μήδεια                       Μάκης Παπαδημητρίου

Οιδίποδας                  Κώστας Τριανταφυλλόπουλος/Γιάννης Καλατζόπουλος

Ευριπίδης                   Γιάννης Δρακόπουλος

Καλόγρια Πόλυ          Μαρία  Διακοπαναγιώτου

Ιάσων                          Νικορέστης Χανιωτάκης

Τροφός                       Γεράσιμος Σκαφίδας

Αντιγόνη                    Άννα Φιλιππάκη

Ψαράς /Εξάγγελος     Άννα Κλάδη

Η μουσική παίζεται ζωντανά από τους ηθοποιούς

Τιμές Εισιτηρίων: €18 κανονικό, €14 προπώληση, €14 μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ)

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

Πέμπτη 26 Αυγούστου / Πάρκο Εκεχειρίας / 21:30

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΝΕΟΥΣ

«ANTIGONE» της Sophie Deraspe 

Καναδάς / Έγχρωμη / 109′ / 2019 

Είσοδος ελεύθερη – Αντί εισιτηρίου: τρόφιμα μακράς διάρκειας & είδη πρώτης ανάγκης

*Η εκδήλωση είναι φιλική συνεισφορά του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους προς το Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας 

Εφημερίδα Πρωινή

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

To Top