ΟΜ ΠΗΝΕΙΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ ΗΛΕΙΑΣ

Με την παρουσία πλήθους μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία που έδωσαν μαζικό και ηχηρό παρόν έγιναν με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 8 Οκτώβρη 2021 τα εγκαίνια του Γραφείου της Ο.Μ.Πηνείού/Ν.Ε. Ηλείας στη Γαστούνη Ηλείας, τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής πρόληψης και προστασίας για τον Covid-19.Ο συντονιστής της Οργάνωσης Karnaris Basilis(Βασίλης Καρναρής), ευχαρίστησε όλες και όλους τους παρευρισκόμενους/ες και αφού καλωσόρισε τον Κώστα Ζαχαριάδη, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. βόρειου τομέα Αθήνας και Τομεάρχη Εσωτερικών και τον Γρηγόρη Θεοδωράκη πρ. Γ.Γ. Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, τους κάλεσε μαζί με τον Διονύση Καλαματιανό, βουλευτή Ηλείας και αναπληρωτή Τομεάρχη του Προστασίας του Πολίτη και τον Συντονιστή Ν.Ε Ηλείας, Παναγιώτη Φλεβοτόμο, να κόψουν την εθιμοτυπική κορδέλα των εγκαινίων, κηρύσσοντας έτσι την επίσημη πλέον λειτουργία του Γραφείου της Ο.Μ.Ακολούθως τους ζήτησε να κατευθυνθούν στο Κουρβισάνειο πολιτιστικό κέντρο της πόλης (στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Πηνειού Ανδρέα Μαρίνο και τον Πρόεδρο του Ν.Π.Πολιτισμού και Αθλητισμού Δημήτρη Βασιλόπουλο για την ευγενική παραχώρηση του πανέμορφου αυτού χώρου) για την συνέχεια της πολιτικής εκδήλωσης με κεντρικούς ομιλητές τον Κώστα Ζαχαριάδη και Γρηγόρη Θεοδωράκη.Χαιρετισμό απηύθυνε ο Γραμματέας της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Δημήτρης Τζανακόπουλος (μέσω βιντεοσκοπημένου μήνυματός του), ο Βουλευτής Ηλείας Διονύσης Καλαματιανός και ο συντονιστής της Ν.Ε. Παν.Φλεβοτόμος, ενώ πριν τα εγκαίνια είχε προηγηθεί επίσκεψη στον Δήμαρχο Πηνειού που υποδέχθηκε το κλιμάκιο εγκάρδια.Οι ομιλητές αφού ευχήθηκαν καλή επιτυχία, καλή δύναμη και καλούς αγώνες , προέτρεψαν να γίνει πράξη η παραπέρα διεύρυνση με την εγγραφή νέων μελών για το δυνάμωμα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. μέσα στις τοπικές κοινωνίες.Στην ομιλία του ο *Κώστας Ζαχαριάδης*, τόνισε πως δεν πρέπει να επιτραπεί στον φασισμό να αναβιώσει και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα πολιτικά μηνύματα που πρόεκυψαν από την ομιλία του Προέδρου μας Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ/2021 που κατέθεσε ένα συγκεκριμένο, κοστολογημένο και υλοποιήσιμο πολιτικό πρόγραμμα, για να γίνει πράξη η προοδευτική κυβέρνηση με μπροστάρη τον Αλέξη Τσίπρα, επαναλαμβάνοντας το σύνθημα:ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ,ενώ ο *Γρηγόρης Θεοδωράκης* αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε όλες τις τρέχουσες πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις και στις διάφορες δυνατότητες οικονομικής ανάπτυξης της Χώρας και στο πλαίσιο της ομιλίας, έγιναν σύντομες παρεμβάσεις-τοποθετήσεις κι ανταλλαγή απόψεων και τέθηκαν ερωτήσεις που απαντήθηκαν από τους ομιλητές.Σε αυτή την ωραία πολιτική γιορτή μας τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων από τον Δήμο Πηνειού, ο Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνοςο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πηνειού Διονύσης Γεωργόπουλος, ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Καλαρίτης, ο Πρόεδρος Ν.Π Πολιτισμού Δημήτρης Βασιλόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι και Πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων.Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους, στελέχη, μέλη, φίλες και φίλοι του Κόμματος, πρώην βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ, μέλη της Κ.Ε., της Κ.Ε.Α., μέλη της Ν.Ε.Ηλείας, συντονιστές των Ο.Μ.Ακολούθησε δείπνο και η πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα βραδιά έκλεισε με την προσφορά αναμνηστικών δώρων και τοπικών προιόντων.–