ΑΡΘΡΑ

Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πύργου: Συμμετοχή στο 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας «DIGIFEST 2021»

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πύργου στο 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο οποίο συμμετείχαν μαθητές από όλη την Ελλάδα αλλά και την Ομογένεια.

Στο πλαίσιο του 10ου Μαθητικού Φεστιβάλ παρουσιάστηκε ψηφιακό έργο, το οποίο δημιουργήθηκε σε σύμπραξη του εργαστηρίου της Πληροφορικής με το τμήμα Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής, υπό την καθοδήγηση και συντονισμό της εκπαιδευτικού Πληροφορικής κας Παρασκευοπούλου Παρασκευής.

Οι μαθητές μας αφοσιωμένοι, δούλεψαν ασταμάτητα δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό ψηφιακό βιβλίο συνταγών μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής αποτυπώνοντας τις δημιουργίες τους σε ψηφιακή εικόνα. Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα εργαλείο της αυτόνομης διαβίωσης των μαθητών, της ανάπτυξης των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων και της εκπαίδευσής τους στη χρήση προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνας, ήχου κ.ά. Σκοπός του βιβλίου αυτού, είναι η ανάδειξη της προσπάθειας των μαθητών των δύο εργαστηρίων, η δημιουργική τους ικανότητα και το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας που επικράτησε καθόλη τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Για ακόμη μια φορά οι μαθητές μας, όπου με την στήριξη της Διευθύντριας κ. Πετρόγιαννη Αγγελικής και του εκπαιδευτικού και ειδικού βοηθητικού προσωπικού στη δημιουργία του ψηφιακού αυτού έργου, μας έκαναν υπερήφανους. Η συγκίνηση και η χαρά μας είναι μεγάλη!

Εφημερίδα Πατρίς

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

To Top