ΔΡΑΣΕΙΣ Ν. Ε.

Η Ν.Ε. ΗΛΕΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ

   Με αφορμή τα προβλήματα του νομού Ηλείας και την συνεχή υποβάθμιση του, ο Συντονιστής Ν.Ε Παναγιώτης Φλεβοτόμος τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Άγγελος Μαντάς και Σωκράτης Σωτηρόπουλος καθώς και τα μέλη της ΟΜ Ανδρίτσαινας-Κρεστένων Θανάσης Κουτσόπουλος και Θανάσης Πρίνος, βρέθηκαν  στην Ανδρίτσαινα για να συζητήσουν τα προβλήματα της περιοχής με την τοπική κοινωνία.

   Αρχικά επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας Ανδρίτσαινας. Στην συνάντηση, συζητήθηκαν τα προβλήματα λειτουργίας της δομής. Σημαντικότερο πρόβλημα αποτελεί η ύπαρξη μιας μόνο νοσηλεύτριας (η οποία συνταξιοδοτείται το επόμενο χρονικό διάστημα). Είναι υποχρέωση της υγειονομικής περιφέρειας να μεριμνήσει για την στελέχωση. Είναι απαράδεκτο, εν μέσω πανδημίας και με την έλευση τουριστικού πληθυσμού, να μην  υπάρχει καθόλου νοσηλευτικό προσωπικό στην πλησιέστερη δομή υγείας.

   Στην συνέχεια, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο της δημοτικής ενότητας  Γεωργακόπουλο Μιλτιάδη και τον πρόεδρο της κοινότητας Τζίβα Θεόδωρο. Αφού επισημάνθηκε το πρόβλημα υποστελέχωσης του Κέντρου Υγείας, συζητήθηκαν διεξοδικά, μεταξύ άλλων, τα προβλήματα οδικής σύνδεσης με τις γύρω περιοχές (Μεγαλούπολη, Αρκαδία) που οδηγούν σε αδυναμία προώθησης των κτηνοτροφικών προϊόντων και, κατά συνέπεια, στην απομόνωση της πανέμορφης περιοχής της Ανδρίτσαινας.

   Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Ηλείας δηλώνει την υποστήριξή της και την ανησυχία της για τις σημαντικές ελλείψεις στην υγεία του νομού. Είναι επίσης προφανές, σε κάθε συζήτηση που γίνεται με την κοινωνία, ότι η βελτίωση των οδικών αξόνων του νομού θα έχει θετικό αντίκτυπο σε όλους τους τομείς της ζωής του Ηλείου πολίτη.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΗΛΕΙΑΣ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

To Top