ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Καλέσματα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις αντιφασιστικές συγκεντρώσεις

Ανάρτηση του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Δημήτρη Τζανακόπουλου για τις αντιφασιστικές συγκεντρώσεις

Τις τελευταίες μέρες οι φασιστικές δολοφονικές επιθέσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, από τα απομεινάρια της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, υπενθυμίζουν ότι ένα χρόνο μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής το αυγό του φιδιού δεν εξαφανίστηκε.
Η κυβέρνηση της ΝΔ κάνει ότι δεν καταλαβαίνει την έξαρση της ακροδεξιάς βίας, και επενδύει για ακόμα μία φορά στην ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων, δίνοντας άλλοθι στους φασίστες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, καλεί σε μαζική συμμετοχή στις αντιφασιστικές συγκεντρώσεις που διοργανώνονται αυτές τις ημέρες.
Πέμπτη, 7/10 στις 18:30 στο Εφετείο
Σάββατο, 9/10 στις 15:00 στην πλατεία Ομονοίας

Ανάρτηση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νάσο Ηλιόπουλου ενόψει των αντιφασιστικών συγκεντρώσεων

Πέρασε ένας χρόνος. Ένας χρόνος από την στιγμή που η Μάγδα Φύσσα φώναξε “γιε μου τα κατάφερες!”
Η κραυγή όμως της Μάγδας Φύσσα, πέρα από την δικαίωση, φώτιζε την απώλεια. Γιατί έπρεπε να φτάσουμε στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα για να κινηθούν οι διαδικασίες εναντίων των νεοναζί; Γιατί η οργάνωση είχε τόσα χρόνια ασυλία από τους κρατικούς μηχανισμούς;
Ένα χρόνο μετά οργανωμένες ομάδες νεοναζί κάνουν ξανά την εμφάνιση τους. Προσπαθούν να κερδίσουν χώρο στις γειτονιές μας και να σπείρουν ξανά το δηλητήριο τους. Ένα χρόνο μετά και η επίσημη κυβερνητική γραμμή είναι ξανά οι “ίσες αποστάσεις” και τα “ναι μεν αλλά”. Η λογική δηλαδή που έδωσε δύναμη στην Χρυσή Αυγή να φτάσει μέχρι την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, καλεί σε μαζική συμμετοχή στις αντιφασιστικές συγκεντρώσεις που διοργανώνονται αυτές τις ημέρες.
Πέμπτη, 7/10 στις 18:30 στο Εφετείο
Σάββατο, 9/10 στις 15:00 στην πλατεία Ομονοίας
Δεν υπάρχει χώρος για το μίσος των νεοναζί και το δηλητήριο του φασισμού στις γειτονιές και στην ζωή μας.
Η ζωή θα νικήσει!

Ανακοίνωση-κάλεσμα της Ν.Ε. Α΄ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις αντιφασιστικές συγκεντρώσεις

Τομέας Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Η υπόθεση της πάλης κατά του φασισμού είναι ακόμα μπροστά μας – Αποτελεί επιτακτική ανάγκη και προτεραιότητα

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

To Top