ΑΡΘΡΑ

Κύμα συμπαράστασης στην οικογένεια της Νίκης Κλαμπάνου από τον Σταφιδόκαμπο

Καλύτερο ήταν το φετινό Πάσχα για την οικογένεια της Νίκης Κλαμπάνου από τον Σταφιδόκαμπο, καθώς, μετά τα πρόσφατα ρεπορτάζ του τοπικού τύπου, η ανταπόκριση του κόσμου στην έκκλησή της για βοήθεια ήταν μεγάλη.

Η άτυχη γυναίκα που έχασε τον σύζυγό της σε εργατικό ατύχημα πριν δυόμιση χρόνια και τόσο αυτή όσο και η μικρότερη κορούλα της είναι ΑΜΕΑ (που τους έκοψαν μάλιστα το προνοιακό επίδομα), γνώρισαν αυτό το Πάσχα λίγη από την αγάπη του κόσμου που τόσο πολύ την είχαν ανάγκη.

Σε ευχαριστήριό της η κα Νίκη Κλαμπάνου αναφέρει:

«Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τον απλό κόσμο που στάθηκε δίπλα μου όλες αυτές τις ημέρες. Η αγάπη σας με συγκίνησε πολύ. Η βοήθεια που μου προσφέρατε ήταν πολύτιμη για εμένα και την οικογένειά μου. Θέλω να εκφράσω τις πιο ειλικρινείς μου ευχαριστίες σε όλους σας. Μου σταθήκατε όλοι σαν οικογένεια, ειλικρινά σας ευχαριστώ!».

Υπενθυμίζουμε ότι η μικρότερη, 3χρονη κόρη της Νίκης Κλαμπάνου, το Σεπτέμβριο ξεκινά μια σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις και χρειάζεται η βοήθεια όλων μας. Η οικογένεια διατηρεί τραπεζικό λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα με αριθμό 255/609745-67 (Δικαιούχος η μητέρα Νίκη Κλαμπάνου). Όλοι μαζί, μπορούμε πάλι να τα καταφέρουμε.

Πηγή ilia.news

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

To Top