ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μ. Ξενογιαννακοποπούλου: Αρνούνται αύξηση μισθού στα 800 ευρώ για τους πολίτες αλλά δίνουν 8.134 ευρώ στα golden boys της ΝΔ

Δήλωση (on camera) της τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου

«Την ώρα που η κυβέρνηση προβλέπει αμοιβή 8.134 ευρώ στα golden boys που θα διορίσει στον ΕΦΚΑ, αρνείται την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ, αρνείται τη μείωση του ειδικού φόρου στα καύσιμα και τη μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα», τονίζει σε on camera δήλωσή της, η τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

«Μόνη λύση σήμερα είναι η πολιτική αλλαγή, η κατάργηση όλων των αντεργατικών και αντικοινωνικών νόμων της ΝΔ και η ουσιαστική στήριξη της κοινωνικής πλειοψηφίας», καταλήγει.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ιδιωτικοποιεί και κομματικοποιεί τον ΕΦΚΑ και τον παραδίδει στα ιδιωτικά συμφέροντα.

Την ώρα που η κυβέρνηση προβλέπει αμοιβή 8.134 ευρώ στα golden boys που θα διορίσει στον ΕΦΚΑ, αρνείται την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ, αρνείται τη μείωση του ειδικού φόρου στα καύσιμα και τη μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα.

Μόνη λύση σήμερα είναι η πολιτική αλλαγή, η κατάργηση όλων των αντεργατικών και αντικοινωνικών νόμων της ΝΔ και η ουσιαστική στήριξη της κοινωνικής πλειοψηφίας».

.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

To Top