ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μ. Ξενογιαννακοπούλου: Εργοδοτική ασυδοσία, απαξίωση των ελεγκτικών μηχανισμών και διώξεις συνδικαλιστών, οι συνέπειες των αντεργατικών ρυθμίσεων της κυβέρνησης της ΝΔ

Δήλωση της Τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτή Β1’ Βόρειας Αθήνας, σχετικά με την απόλυση συνδικαλιστή από την WOLT!

Ο αντιπρόεδρος του συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού Ηρακλείου Μανώλης Χανιωτάκης, που εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης στην WOLT, ενημερώθηκε από την εταιρεία για την διακοπή της συνεργασίας τους επειδή ζήτησε να εφαρμοστούν τα μέτρα προστασίας για την διακοπή διανομής λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, όπως υπήρχε σχετική πρόβλεψη από το Υπουργείο Εργασίας.

Αυτές είναι οι συνέπειες των αντεργατικών ρυθμίσεων της κυβέρνησης της ΝΔ και του νόμου Χατζηδάκη, που οδηγούν σε εργοδοτική ασυδοσία των εταιρειών στις πλατφόρμες, απαξίωση των ελεγκτικών μηχανισμών και διώξεις συνδικαλιστών!

Καλούμε τον Υπουργό Εργασίας να παρέμβει άμεσα προκειμένου να ελεγχθεί η εταιρεία και να αποκαταστήσει τη σχέση συνεργασίας με τον εξωτερικό συνεργάτη της που με απαράδεκτο τρόπο απομάκρυνε.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

To Top