ΑΡΘΡΑ

Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Ξεκίνησε η δεύτερη εμβολιαστική γραμμή – 300 εμβολιασμοί σε μία ημέρα

Περίπου 300 άτομα μέσα στην ημέρα, είχαν εμβολιαστεί μέχρι χθες βράδυ στο Εμβολιαστικό Κέντρο της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας, στην γραμμή της Pfizer και στην δεύτερη εμβολιαστική γραμμή, που ξεκίνησε χθες την λειτουργία της.

Η νέα γραμμή αφορά στις ηλικίες 30 -39 ετών, με το μονοδοσιακό εμβόλιο Johnson & Johnson.

Η λειτουργία του Εμβολιαστικού Κέντρου Αμαλιάδας κινείται μέχρι σήμερα σε υψηλά επίπεδα, ενώ πλέον το ωράριο έχει παρατεθεί έως τις 10 το βράδυ, δίνοντας έτσι την δυνατότητα εμβολιασμού σε περισσότερα άτομα ανά ημέρα.

https://1f776b71aaec592bc183b36f72869cc1.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Στην πρώτη εμβολιαστική γραμμή συνεχίζονται οι εμβολιασμοί με το εμβόλιο της Pfizer, όπου υπάρχει η δυνατότητα εμβολιασμού τριών ατόμων στον ίδιο χρόνο, ενώ χωρίς προβλήματα ξεκίνησε χθες και η εμβολιαστική γραμμή της Johnson & Johnson.

Μιλώντας στην εφ. «Πατρίς» η αναπληρώτρια διοικήτρια της Νοσηλευτικής Μονάδας κα Ειρήνη Αγγελάκου, δήλωσε: «Ξεκινήσαμε σήμερα (σ.σ. χθες) και την νέα εμβολιαστική γραμμή. Όλα εξελίσσονται ομαλά. Το προσωπικό του Εμβολιαστικού Κέντρου, δίνει τον καλύτερό του εαυτό για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και πιστεύω και ευελπιστώ ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά.

Ειρήνη Αγγελάκου

Με την παράταση δε, του ωραρίου, σίγουρα θα καταφέρουμε να εμβολιάσουμε περισσότερους πολίτες σε μικρότερο διάστημα».

Εφημερίδα Πατρίς

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

To Top