ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ν. Παππάς – Χρ. Γιαννούλης: Μητσοτάκης και Καραμανλής δεν προμηθεύονται τα νέα λεωφορεία, προχωρούν σε de facto ιδιωτικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών

Κοινή δήλωση του τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκου Παππά και του αναπληρωτή τομεάρχη Χρήστου Γιαννούλη για την 5η παράταση στον διαγωνισμό για τα 770 λεωφορεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη


Η πέμπτη -κατά σειρά- παράταση στην ημερομηνία υποβολής προσφορών για τον διαγωνισμό για τα 770 αστικά λεωφορεία για Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν έτυχε, «πέτυχε».

Οι κύριοι Μητσοτάκης και Καραμανλής των απίστευτων συνωστισμών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς εν μέσω πανδημίας, έχουν έναν και μόνο στόχο:

Την ιδιωτικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών.

Αφού, βεβαίως, θα έχουν κατασπαταλήσει ένα σωρό χρήματα για την ενοικίαση ακατάλληλων οχημάτων, που δεν λύνουν το πρόβλημα των συνωστισμών, αλλά ευνοούν συγκεκριμένα συμφέροντα.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. φέρει βαριά ευθύνη.

Ακύρωσε, το καλοκαίρι του 2019, τον διαγωνισμό του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για 750 καινούρια λεωφορεία, από τα οποία τα 550 θα κυκλοφορούσαν ήδη στους δρόμους.

Αδρανεί και μεταθέτει την προμήθεια των νέων οχημάτων για το 2024 (και βλέπουμε), εμπαίζει μια ολόκληρη κοινωνία.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

To Top