ΔΡΑΣΕΙΣ Ν. Ε.

Ο Αλέξης Τσίπρας στην Ηλεία

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, τη Δευτέρα 24 του Μάη θα βρίσκεται στην Ηλεία που τόσο έχει πληγεί από τις κυβερνητικές αποφάσεις.

Όσα δημιουργήθηκαν και όσα δρομολογήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ είτε καταργούνται είτε παραπέμπονται στις καλένδες από την κυβέρνηση της Ν.Δ. Παιδεία, Υγεία, Υποδομές, Αγορά, Αγροτική οικονομία, Τουρισμός αναδεικνύονται ως μείζονα προβλήματα, καθώς αφορούν όλους τους πολίτες αλλά και τους επισκέπτες της Ηλείας και αφήνουν αρνητικό αποτύπωμα στην οικονομία και στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποιεί στον τόπο μας την πρώτη επίσκεψή του στην περιφέρεια μετά την άρση του lockdown, αναγνωρίζοντας ως μείζονος σημασίας τα ζητήματα που απασχολούν το νομό: εκτός πανεπιστημιακού χάρτη η Ηλεία, σε τέλμα ο οδικός άξονας Πάτρα – Πύργος – Καλό Νερό, νοσοκομεία με ελλιπές και με μετακινούμενο ιατρικό προσωπικό.

Η επίσκεψη σηματοδοτεί την εκκίνηση νέων πρωτοβουλιών για την υπεράσπιση και την ανάδειξη της Ηλείας! Οι Ηλείοι δεν θα ανεχτούν την περαιτέρω απαξίωση και υποβάθμιση του τόπου τους!

Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής

11.30 Σύσκεψη με τους αιρετούς της αυτοδιοίκησης στο Δημαρχείο Πύργου.

13.00 Συνάντηση με τους προέδρους των σωματείων εργαζομένων των νοσοκομείων Πύργου, Αμαλιάδας, Κρεστένων.

13.30 Επίσκεψη στο Τμήμα Μουσειολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

17.30 Συνάντηση με νέους εργαζόμενους, φοιτητές, αγρότες και  επαγγελματίες στην Κουρούτα.

Παρακαλούμε όλους τους πολίτες που θέλουν να παρευρεθούν σε οποιοδήποτε στάδιο της περιοδείας του Προέδρου να τηρούν αυστηρά τα υγειονομικά μέτρα, να φορούν διαρκώς μάσκα προστασίας, να τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις και να αποφεύγουν τη δημιουργία συνωστισμού. Η προστασία της υγείας είναι υπόθεση όλων μας.

ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

To Top