ΑΡΘΡΑ

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ Πύργου

Παρέδωσαν μεγάλες ποσότητες από πλαστικά καπάκια στον ΕΕΣ Αμαλιάδας

*Η προσφορά και η δράση του Ραδιοφωνικού Σταθμού, θα συνεχισθεί και με νέες κοινωνικού χαρακτήρα παρεμβάσεις

Η ΕΡΤ Πύργου ανέδειξε για μια φόρα ακόμη τον κοινωνικό της ρόλο και τον χαρακτήρα μιας αλληλέγγυας προσπάθειας απέναντι στους συνανθρώπους μας.

Με πρωτοβουλία των εργαζομένων της, ένας μεγάλος όγκος από πλαστικά καπάκια που είχαν συγκεντρωθεί στο κτίριο της ΕΡΤ (επί της οδού Ολυμπίων) τους προηγούμενους μήνες από προσφορές πολιτών και πολλών ακροατών του Ραδιοφωνικού Σταθμού παρεδόθησαν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό!

Ειδικότερα τα καπάκια που θα χρησιμεύσουν για την κατασκευή και δωρεά στην συνέχεια αναπηρικών αμαξιδίων ή άλλων βοηθητικών μέσων σε πολίτες που έχουν πραγματική ανάγκη μεταφέρθηκαν στο παράρτημα του ΕΕΣ της Αμαλιάδας και προστέθηκαν στις ποσότητες που συγκεντρώνει εκεί ο Ερυθρός Σταυρός.

Τα καπάκια παρέλαβε ο εκπρόσωπος του ΕΕΣ Αλέκος Ξύδης, αρχηγός των Σαμαρειτών, ο οποίος ευχαρίστησε το προσωπικό της Δημόσιας Ραδιοφωνίας στον Πύργο και επεσήμανε ότι αφού οι ποσότητες σταλούν στην Ανακύκλωση, τότε τα χρήματα που θα αντισταθμιστικά θα προκύψουν θα κατατεθούν στον λογαριασμό των ΑΜΕΑ στον Πύργο, για την προμήθεια τεχνητών μελών κ.λ.π.

Πάντα κοντά στην τοπική κοινωνία

Από πλευράς ΕΡΤ Πύργου την σχετική διαδικασία ανάλαβε ο έμπειρος τεχνικός της, Βασίλης Γεωργακόπουλος ο οποίος και με προσωπική εθελοντική συμβολή έκανε την μεταφορά ενώ κατά την διάρκεια της παράδοσης ήταν εκεί η Γεωργία Γεωργοπούλου υπάλληλος του Σταθμού με τεχνικές και διοικητικές αρμοδιότητες και ο Δ/ντης της ΕΡΤ Πύργου, δημοσιογράφος Χρίστος Πλευριάς.

Όπως τόνισαν τέτοιες δράσεις θα συνεχισθούν και στο επόμενο χρονικό διάστημα με ξεχωριστό ενδιαφέρον και με μεγάλη θέληση. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ Πύργου θα βρίσκονται πάντα κοντά στην τοπική κοινωνία και τις ανάγκες των πολιτών της στέλνοντας το μήνυμα της αγάπης και του εθελοντισμού σε κάθε περίπτωση.

Εφημερίδα Πρωινή

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

To Top