ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Πρώτη τηλεσυνάντηση τμήματος Τουρισμού

Χτες, 23 του Μάρτη, τα μέλη του Τμήματος Τουρισμού της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ηλείας, είχαν την πρώτη τους συνάντηση-γνωριμία μέσω τηλεδιάσκεψης. Στη συνάντηση ήταν παρόντες τόσο ο Συντονιστής της Ν.Ε σύντροφος Παν. Φλεβοτόμος όσο και ο Συντονιστής Τμήματος Τουρισμού ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ σύντροφος Παν. Αρανίτης.

Η θεματική αφορούσε σε θέματα και προβλήματα Τουρισμού λόγω της τρέχουσας πραγματικότητας, στη “χαρτογράφηση” του Τουρισμού στην Ηλεία καθώς και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εργαζόμενοι και επιχειρήσεις. Καταγράφηκαν προβληματισμοί, έγινε ενημέρωση από τον σύντροφο Παν. Αρανίτη και προετοιμάζεται τηλεδιάσκεψη με φορείς για το επικείμενο “άνοιγμα” του τουρισμού στην Ηλεία, σε σχέση με το άνοιγμα του Τουρισμού εν γένει, σε ένα τοπίο που διαγράφεται για την ώρα “θολό” και αβέβαιο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ έχει ήδη θέσει σαφείς προτεραιότητες για την ασφαλή επανέναρξη της τουριστικής δραστηριότητας θεωρώντας “αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα” την επιβίωση των εργαζομένων και των επιχειρήσεων, τη διατήρηση των θέσεων εργασίας και ταυτοχρόνως την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, ζητώντας μια δίκαιη στρατηγική ανοίγματος.