ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ ΟΜ Ήλιδας: Επιτυχημένη η πολιτική εκδήλωση στο Σκλίβα

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε από την Οργάνωση Μελών Ήλιδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία πολιτική εκδήλωση-συζήτηση το βράδυ του Σαββάτου 17 Ιουλίου στην τοπική κοινότητα Σκλίβα. Κύριοι ομιλητές ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Διονύσης Καλαματιανός και ο υπεύθυνος του Αγροτικού Τμήματος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας Τάσος Τσάκωνας.

Περιέγραψαν την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης στην αγροτική οικονομία που οδηγεί σε απόγνωση τους παραγωγούς ενώ παράλληλα ανέπτυξαν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για τη στήριξη του αγροτικού κόσμου με έμφαση στη δημιουργία συνεταιρισμών και ομάδων παραγωγών Στη συζήτηση που ακολούθησε εκφράστηκε η αγωνία των παραγωγών για το μέλλον της κτηνοτροφίας και της γεωργίας από τις επιλεκτικές πολιτικές της κυβέρνησης εις βάρος των αγροτών και υπέρ των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ βρίσκεται πάντα στο πλευρό των αγροτών, καταγράφει τα προβλήματα τους, συζητά και ενημερώνει για τις θέσεις του. Η ανάγκη του αγροτικού κόσμου να σταματήσει η καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης είναι έκδηλη και συνδέεται άμεσα με την αλλαγή πορείας της χώρας και την εφαρμογή ενός προγράμματος στήριξης της κοινωνίας από μια προοδευτική κυβέρνηση που θα προκύψει από τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις επόμενες εκλογές.

ilialive

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

To Top