ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Η πολιτική αντιπαράθεση πάνω στα αποκαΐδια είναι μια πρακτική που δεν μας αφορά – Πρόκληση όμως οι υπουργοί και ο Πρωθυπουργός να αυτοθαυμάζονται – Ας είναι πιο συγκρατημένοι στην κυβέρνηση

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τις πυρκαγιές


Αυτές τις δύσκολες ώρες που μετράμε τις πληγές μας η πολιτική αντιπαράθεση πάνω στα αποκαΐδια είναι μια πρακτική που δεν μας αφορά.

Ωστόσο αυτοί που την είχαν επανειλημμένα επιλέξει στο παρελθόν, θα περιμέναμε σήμερα που έχουν την ευθύνη, τουλάχιστον να μη προκαλούν.

Διότι αποτελεί πρόκληση οι υπουργοί και ο Πρωθυπουργός να αυτοθαυμάζονται ότι τάχα είχαν σχέδιο που λειτούργησε υποδειγματικά, ενώ η Βαρυμπόμπη κάηκε ολοσχερώς με ανέμους δυο και τριών μποφόρ.

Η απουσία ανέμου, ευτυχώς, μας έσωσε από τα χειρότερα.

Ας είναι λοιπόν λίγο πιο συγκρατημένοι στην κυβέρνηση. Και ο κ. Μητσοτάκης ας αναλάβει έστω και για πρώτη φορά στη πολιτική του καριέρα την πολιτική ευθύνη απέναντι στους πολίτες που είδαν τις περιουσίες και τα σπίτια τους να γίνονται στάχτη, αντί να κάνει καταδρομικές και απολύτως προστατευόμενες επισκέψεις στις οχτώ το πρωί, για να αποφύγει να τους συναντήσει.​

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

To Top