ΑΡΘΡΑ

Σύλλογος «Ορειβατείν»και εθελοντική ομάδα Π.Π : Καθάρισαν το δάσος Μαραθιάς!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΝΤΑΖΟΣ

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο εθελοντικός καθαρισμός του δάσους της Μαραθιάς, με πρωτοβουλία της εθελοντικής ομάδας Πολιτικής Προστασίας  του δήμου Ήλιδας και του Ορειβατικού Συλλόγου Αμαλιάδας «Ορειβατείν».

Εθελοντές, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα σε μια προσπάθεια καθαρισμού, προστασίας και ανάδειξης του δάσους.

«Θα θέλαμε η προσπάθεια αυτή να συνεχιστεί και να υποστηριχτεί με περισσότερη θέρμη από όλους μας…», δήλωσε ο κ. Γ. Καλλιμάνης

Όπως ανέφερε στην εφ. «Πατρίς» ο κ. Γιώργος Καλλιμάνης από τον Ορειβατικό Σύλλογο, στόχος της κίνησης αυτής, πέραν του καθαρισμού, ήταν η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και το πέρασμα του μηνύματος ότι η φροντίδα των δασικών περιοχών είναι υπόθεση όλων μας.

«Ευχαριστούμε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας καθώς και όσους μας υποστήριξαν με κάθε τρόπο, όπως Δήμο Ήλιδας και Δασαρχείο Αμαλιάδας. Θα θέλαμε η προσπάθεια αυτή να συνεχιστεί και να υποστηριχτεί με περισσότερη θέρμη από όλους μας…», δήλωσε.

«Η προστασία της φύσης, είναι υπόθεση όλων μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Β. Παναγιωτόπουλος

Το δικό του κάλεσμα για ευαισθητοποίηση έκανε και ο κ. Βασίλης Παναγιωτόπουλος από την πλευρά των εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δήμου Ήλιδας: «Είναι σημαντικό να είμαστε δίπλα στη φύση και ακόμα πιο σημαντικό να μεριμνούμε για την προστασία της.

Είναι σημαντικό επίσης που εθελοντές συμμετέχουν σε τέτοιες δράσεις και καλούμε τον κόσμο να συμμετάσχει μαζικότερα στις επόμενες πρωτοβουλίες που θα λάβουμε. Η προστασία της φύσης, είναι υπόθεση όλων μας».

Εφημερίδα Πατρίς

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

To Top