ΑΡΘΡΑ

Το Κατάκολο στα νέα προγράμματα της κρουαζιέρας

Ανοίγουν τα πλάνα τους για Ελλάδα οι εταιρείες κρουαζιέρας. Ο σχεδιασμός των προηγούμενων μηνών φέρνει, όπως δείχνουν τα πράγματα, απτά αποτελέσματα αφού τις τελευταίες δύο ημέρες τρεις μεγάλες εταιρείες, MSC, TUI και AIDA, ανακοίνωσαν συγκεκριμένα προγράμματα, ενώ είχαν προηγηθεί η Royal Caribbean, η Norwegian, η Celestyal, η Celebrity, αλλά και η Silversea Cruises. Ειδικότερα, οι γερμανικές εταιρείες TUI και AIDA Cruises, που είναι θυγατρική του μεγαλύτερου ομίλου κρουαζιέρας στον κόσμο, της Carnival, ανακοίνωσαν ότι ξεκινούν κρουαζιέρες από 13 και 23 Μαΐου 2021 αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, η TUI «σαλπάρει» για τα ελληνικά νησιά στις 13 Μαΐου με το κρουαζιερόπλοιο Mein Schiff 5 από την Κρήτη, με σταθμούς Ρόδο, Πειραιά, Χανιά, Κέρκυρα και Κατάκολο. Για την επιβίβαση στο κρουαζιερόπλοιο είναι απαραίτητα δύο αρνητικά τεστ και η συμπλήρωση της φόρμας Passenger Locator Form (PLF).

Από την πλευρά της η AIDA Cruises ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει νέες κρουαζιέρες στην Ελλάδα από τις 23 Μαΐου 2021. Οι επταήμερες κρουαζιέρες θα αναχωρούν από την Κέρκυρα με προορισμούς το Κατάκολο, τον Πειραιά, την Κρήτη και τη Ρόδο. Οι κρατήσεις ξεκινούν στις 20 Απριλίου 2021, με ημερομηνίες μεταξύ 23 Μαΐου και 24 Οκτωβρίου 2021. Οι ελληνικές κρουαζιέρες μπορούν επίσης να κλειστούν ως ταξίδια 14 ημερών. Όλες οι κρουαζιέρες πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας της AIDA, καθώς και με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς. Τα πρωτόκολλα περιλαμβάνουν ένα υποχρεωτικό τεστ PCR πριν από το ταξίδι, καθώς και τακτικούς ελέγχους υγείας, κοινωνικά πρωτόκολλα απόστασης και υγιεινής, ιατρική περίθαλψη, συμπεριλαμβανομένων της δυνατότητας τεστ επί του σκάφους και άλλων μέτρων.

Η Norwegian Cruise Line ανακοίνωσε κρουαζιέρες από 25 Ιουλίου 2021 από το λιμάνι του Πειραιά με ενδιάμεσους προορισμούς σε Ηράκλειο, Ρόδο, Μύκονο, Κατάκολο, Κέρκυρα, Σαντορίνη.

Εφημερίδα Πρωινή

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

To Top