ΑΡΘΡΑ

Τρεις Υφυπουργοί ήρθαν στην Ηλεία, με τα παπούτσια στα χέρια να μην ακουστούν…

07/06/2021

Τρείς Υφυπουργοί στην Ηλεία… ούτε μια διαμαρτυρία!

Τρείς Υφυπουργοί (και μάλιστα πρώτης γραμμής) «παρέλασαν» την Παρασκευή και το Σάββατο από την Ηλεία και… οι διαμαρτυρίες για τις «απώλειες» και τις διεκδικήσεις του νομού πήγαν περίπατο! Όλα «μέλι γάλα»… Πάνε και οι λεονταρισμοί του «Να μην τολμήσει να περάσει κανείς από την Ηλεία» του δημάρχου Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη, πάνε τα πανό, τα πλακάτ και οι συνεντεύξεις στο Ζάππειο του δημάρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου.

Οι τρείς υφυπουργοί, Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γεώργιος Στύλιος, Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου ήρθαν στην Ηλεία, πραγματοποίησαν τις επισκέψεις τους και έφυγαν… «ατουφέκιστοι»

Με δηλωμένο πρόγραμμα, πλην του Υφυπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη που ήρθε εκτάκτως, κανένας από τους αιρετούς της Ηλείας δεν βρέθηκε να παραδώσει ένα υπόμνημα, να πραγματοποιήσει μια παράσταση διαμαρτυρίας, να σηκώσει ένα πλακάτ με τα αιτήματα του νομού.

Τελικά, για να ξέρει ο λαός της Ηλείας ποια θα πρέπει να είναι η στάση του, βρισκόμαστε σε διαμαρτυρία και σε διεκδίκηση για όλα αυτά που χάσαμε, για όλα αυτά που περιμέναμε και «χάθηκαν στον δρόμο» ή κοροϊδευόμαστε από μόνοι μας ;

Εκτός και αν… απαξιούμε γιατί θέλουμε… από πρωθυπουργό και πάνω για να διαμαρτυρηθούμε!

Από φωτογραφίες όμως είμαστε πρώτοι (Δες Νικολακόπουλο) ,Πέρασε και την Μενεγάκη… Από έργο όμως… ;

Πηγή ilia.news

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

To Top