ΟΜ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

Δελτίο Τύπου για Γενική Συνέλευση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Αρχαίας Ολυμπίας 27/7/21

Γ.Σ ΜΕΛΩΝ Ο.Μ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ

Την προηγούμενη εβδομάδα, 27 του Ιούλη, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών της οργάνωσης στην Αρχαία Ολυμπία. Οι συντρόφισσες και οι σύντροφοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και η συμμετοχή ήταν μεγάλη.

εικόνα.png

Έγινε αναφορά στην  τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, παρουσιάστηκαν τα αρνητικά αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής στην Ηλεία, και αναλύθηκαν σε τοποθετήσεις μελών του συντονιστικού της Ο.Μ και άλλων συντρόφων ζητήματα πανδημίας – υγείας, αγροτικά, τουρισμού, εργασιακά, τοπικής αυτοδιοίκησης, παιδείας και πράσινης ενέργειας. Κοινός τόπος η  ανάγκη ενεργοποίησης όλων για την ανατροπή, της ανάλγητης και καταστροφικής πολιτικής της κυβέρνησης. Στην Συνέλευση συμμετείχαν μέσω τηλεδιάσκεψης ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηλείας Διονύσης Καλαματιανός και ο Μάκης Θεοφιλάτος μέλος της Κ.Ε. και του Οργανωτικού Γραφείου του κόμματος, ενώ δια ζώσης  ο πρώην βουλευτής Μάκης Μπαλαούρας, ο Παναγιώτης Φλεβοτόμος Συντονιστής της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Ηλείας, καθώς και μέλη της Ν.Ε και συντονιστές άλλων Ο.Μ της Ηλείας.

Την εισήγηση και τη διεύθυνση της συζήτησης έκανε ο Σ. Παπαηλίου που μαζί με το Π. Φλεβοτόμο και το Γ. Σαϊτά αποτέλεσαν το προεδρείο της Γ.Σ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ , η Ν.Ε. και οι οργανώσεις του Νομού, συνεχίζουν το διάλογο με τη κοινωνία, τη πορεία προς το Λαό, πιο ώριμοι και πιο έτοιμοι από κάθε άλλη φορά. Η Αρχ. Ολυμπία έστειλε μήνυμα ετοιμότητας.

Οργάνωση Μελών Αρχαίας Ολυμπίας