ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΡΑΣΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 13 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ

Το μόνο που έχουμε όταν βιώνουμε τόσο δύσκολες στιγμές, είναι ο ένας τον άλλον. Οι νέοι το γνωρίζουμε αυτό και απλώνουμε το χέρι σε όσους μας χρειάζονται…

Δεν ξέρουμε πως θα σκεφτόμαστε “όταν μεγαλώσουμε”, ξέρουμε όμως πως θα προσπαθήσουμε, κόντρα στους καιρούς, να παραμείνουμε άνθρωποι… Και άνθρωπος σημαίνει να αγαπάς και να προστατεύεις τον διπλανό, τα ζώα, την φύση.

Οι νέοι που είδαν τα χωριά τους να φλέγονται, έμειναν και πάλεψαν με πείσμα για να τα σώσουν!
Οι νέοι που δεν είμαστε εκεί θα παλέψουμε με το ίδιο πείσμα να στηρίξουμε τους πυρόπληκτους συντοπίτες μας και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να ξαναπάρουν τις ζωές τους πίσω!

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλες τις φίλες και τους φίλους να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Με πλήρη κατανόηση στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλα τα νοικοκυριά ζητούμε το ελάχιστο που για κάποιους άλλους είναι αναγκαίο.

Παρακάτω αναγράφονται τα είδη συλλογής.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Κωνσταντίνος Φλεβοτόμος: 6984400992

Έλενα Κακολύρη: 6972792411

❗Ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους εσάς που έχετε συνεισφέρει μέχρι σήμερα. Η αλληλεγγύη που επιδείξατε κρατά ζωντανή την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο…


Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "A meoлиR ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΙΔΗΣΥΛΛΟΓΗΣ NEOMAA ΝΕΟΛΑ ΣΥΡΖΑ Νερά/ Νερά/χυμούς EYPIZS 30PLUS ΝΕΟΛΑΙΑ Ξηρά τροφή (φρυγανιές, κριτσίνια, ΝΕΟΛΑΙΑ κράκερ, μπισκότα, κτλ) Τρόφιμα μακράς διαρκείας (μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, SOUS& ΝΕΟΛΑΙΑ τοματοπολτό, λάδι κτλ) Είδη προσωπικής υγιεινής ΝΕΟΛΑΙΑ (αφρόλουτρα, σαμπουάν, υγρό σαπούνι, οδοντόκρεμες, ΝΕΟΛΑΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ οδοντόβουρτσες, χαρτικά, ΣΥΡΙΖΑ γυναικεία υγιεινή, πάνες για ΣΥΡΙΖΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ηλικιωμένους, κτλ) Βρεφικά είδη (πάνες, μωρομάντηλα, γάλα, κρέμες κτλ) Κλινοσκεπάσματα και Πετσέτες Ρούχα/Παπούτσια αντρικά, γυναικεία, παιδικά. (όλα τα ΕΟΛΑΙΑ μεγέθη) Είδη φαρμακείου (γάζες, ορούς 20A εγκαυμάτων, μάσκες απλές, φυσικά δάκρυα, κρέμες μάσκες N95, KN95 ή FFP2, παυσίπονα, αερολίν, αντισηπτικά μαντηλάκια, κτλ) ΣΥΡΙΖΑ Ζωοτροφές ΝΕΟΛΑΙΑ MEOMUA ΝΕΟΛΑΙΑ"

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

To Top