ΑΡΘΡΑ

Συναυλία αλληλεγγύης με Ρίτα Αντωνοπούλου στον Πύργο

Το Σάββατο από τη Συντονιστική Επιτροπή Πυροπλήκτων


Μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης με τη Ρίτα Αντωνοπούλου διοργανώνει στο πλαίσιο των σταθερών κινητοποιήσεων της, η Συντονιστική Επιτροπή Πυροπλήκτων. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ στο Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου. Παράλληλα, η Συντονιστική Επιτροπή Πυροπλήκτων οργανώνει και την κάθοδο της στην Αθήνα στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στις 6 Νοέμβρη.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνουν: “Ο Γολγοθάς που καθημερινά ανεβαίνουμε δυστυχώς συνεχίζεται. Ταυτόχρονα όμως συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι την πλήρη ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Τα «παχιά λόγια» και οι υποσχέσεις της Κυβέρνησης της ΝΔ, αμέσως μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές, αποδείχθηκαν γρήγορα ψεύτικα. Ακόμη και σήμερα δεν έχει καν ολοκληρωθεί η διαδικασία καταγραφής των ζημιών και όσες “ενισχύσεις” δόθηκαν, ήταν κουτσουρεμένες, μακριά από τις πραγματικές ανάγκες.

Οι πληγέντες κτηνοτρόφοι, ακόμα περιμένουν βοήθεια για να ταΐσουν τα ζώα τους, που τα συντηρούν με την αλληλεγγύη των συναδέλφων.

Σε όλα αυτά, ήρθε να προστεθούν η αύξηση του κόστους διαβίωσης, η τραγική κατάσταση με την παραγωγή σταφίδας, οι συγχωνεύσεις τμημάτων ακόμη και στα χωριά που πλήγηκαν από τις πυρκαγιές, ενώ οι πρώτες βροχές, ήρθαν να αποδείξουν την «γύμνια» του κρατικού μηχανισμού όταν πρόκειται να προστατευτεί ο λαός και η περιουσία του. Τους λέμε για ακόμα μια φορά ότι ο χειμώνας είναι μπροστά και δυστυχώς ακόμα έχουν γίνει ελάχιστα.

Έχοντας σταθερό πρόγραμμα κινητοποιήσεων μπροστά μας έχουμε την μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης με τη Ρίτα Αντωνοπούλου στον Πύργο το Σάββατο 30 Οκτώβρη στις 9:00 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου, καθώς και την συμμετοχή μας στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο των πληγέντων στις 6 Νοέμβρη στην Αθήνα. Για την επιτυχία τους, καθημερινά πραγματοποιούνται περιοδείες στα πυρόπληκτα χωριά, γίνονται συναντήσεις και συσκέψεις, με στόχο αυτό που θέσαμε από την πρώτη στιγμή των καταστροφών, «να μην μείνει κανένας μόνος του»αφού πλέον αποδεικνύεται καθημερινά πως «μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό».

Καλούμε όλους τους συμπολίτες του νομού μας να συμμετέχουν στη Συναυλία αλληλεγγύης και στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο συμβάλλοντας και αυτή στον αγώνα μας. Να ενωθούν οι φωνές μας και να τους κάνουμε ξεκάθαρο ότι ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ”.

Εφημερίδα Πρωινή

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

To Top