Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Πύργου-Αρχ. Ολυμπίας-Ζαχάρως: Ανακοίνωση Στήριξης στους πυρόπληκτους

Για μια ακόμη φορά οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και συνέδραμαν με ό,τι μέσο είχαν στην διάθεση τους, αλλά πάνω απ’ όλα με αυταπάρνηση, ανθρωπισμό και αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο τους, στην κατάσβεση των καταστροφικών πυρκαγιών στο Δήμο Πύργου και στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας. Θα συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα στους πολίτες των πληγέντων περιοχών βοηθώντας όσο το δυνατόν να επουλωθούν οι πληγές που άφησαν πίσω τους οι καταστροφικές πυρκαγιές.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει την βαθιά του οδύνη για τους συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους, αλλά και γι’ αυτούς που έχασαν τα υπάρχοντα τους σε μια στιγμή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνει η πατρίδα μας, χρειάζεται να ενωθούμε και να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στους συνανθρώπους μας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να βοηθήσουν στην προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων δίνοντας ο καθένας ότι μπορεί από τα είδη άμεσης ανάγκης που συγκεντρώνει ο Δήμος Πύργου και το Γραφείο Εθελοντισμού στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή, καθώς και στο  Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας. Έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να συνεισφέρουν και άλλοι συνάδελφοι μας από Συλλόγους άλλων Δήμων.

Εφημερίδα Πρωινή