ΑΡΘΡΑ

Την ερχόμενη εβδομάδα επαναλειτουργούν όλες οι δομές του Αθλητικού Κέντρου Αμαλιάδας

Συνάντηση κ. Μπακέλλα με εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων του Δ. Ήλιδας

Την ερχόμενη Τετάρτη επαναλειτουργούν όλες οι δομές του Αθλητικού Κέντρου της Αμαλιάδας, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ο ΗΛΕΙΟΣ» κ. Γιώργος Μπακέλλας, στη διάρκεια συνάντησης που είχε με εκπροσώπους των σωματείων που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις.

https://32493805618e368088dac65f4633cc53.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Ο κ. Μπακέλλας  επεσήμανε πως για το μήνα Μάιο, θα λειτουργήσει πιλοτικά το πρόγραμμα των ηλεκτρικών καρτών εισόδου στο Αθλητικό Κέντρο και από την 1η Ιουνίου οι αθλούμενοι θα εισέρχονται αποκλειστικά και μόνο από τις ειδικές πόρτες που θα έχουν τοποθετηθεί.

Ανακοίνωσε δε πως για τους ελεύθερα αθλούμενους, δεν θα υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση όταν θα παραλαμβάνουν τις ηλεκτρονικές κάρτες από τα γραφεία του «ΗΛΕΙΟΥ» ενώ τα μέλη συλλόγων θα πρέπει να καταβάλλουν το ποσό των 15 ευρώ για όλο το χρόνο.

Σε νέα εποχή το Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας

Όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Μπακέλλας, «ανακοινώνουμε με μεγάλη χαρά, πως μετά από τις τεράστιες προσπάθειες που έγιναν, εν μέσω δύσκολων υγειονομικών και οικονομικών συνθηκών, επαναλειτουργεί από την ερχόμενη Τετάρτη το Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας.

Κατόπιν εσωτερικής ενημέρωσης και σε συνεργασία με τους συλλόγους, βρέθηκε ένας πυλώνας λειτουργίας για αυτή τη σεζόν».  Ακολούθως τόνισε :«στο πλαίσιο των αποφάσεων που έχουν ληφθεί, από τον Μάιο, οι αθλούμενοι μπορούν να προμηθεύονται τις ηλεκτρονικές κάρτες εισόδου από τα γραφεία του «ΗΛΕΙΟΥ». Σε ότι αφορά τους ελεύθερα αθλούμενους, οι κάρτες αυτές θα δίνονται δωρεάν. Για το μήνα Μάιο όλοι οι αθλούμενοι θα εισέρχονται από την κεντρική είσοδο του Αθλητικού Κέντρου και από τον Ιούνιο με τη χρήση των ηλεκτρονικών καρτών από τις ειδικές πόρτες που θα λειτουργούν. Σε ότι αφορά τους αθλούμενους των συλλόγων, οι κάρτες θα αγοράζονται από τον ΗΛΕΙΟ έναντι αντιτίμου 15 ευρώ για όλο το χρόνο».

Αντιλαμβάνεστε, επεσήμανε, «πως πρόκειται για μια νέα διαδικασία που σε συνδυασμό με τον κανονισμό λειτουργίας, που για πρώτη φορά καταφέραμε να συστήσουμε, καταδεικνύει τη βούληση όλων  όχι μόνο να επαναλειτουργήσει  το Αθλητικό Κέντρο αλλά να προχωρήσει σε μια νέα εποχή.

Για το κολυμβητήριο που αποτελεί μια ιδιαίτερα σοβαρή δομή, θέλω να σας πληροφορήσω πως παρ’ όλες τις τεχνικές δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε όλο αυτό το διάστημα, θα λειτουργήσει και αυτό από την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο δρόμο είναι μακρύς, όχι μόνο στο υγειονομικό κομμάτι στο οποίο θα επαναλάβω πως θα ακολουθήσουμε όλα τα πρωτόκολλα και ο στόχος μας για αυτή τη σεζόν είναι να βοηθήσουμε όλο τον κόσμο και να τους παραδώσουμε ένα χώρο που είτε θα αθλούνται είτε απλά θα περνούν ευχάριστα κάποιες ώρες.

Τώρα για τα λειτουργικά ζητήματα όπως η προμήθεια των ηλεκτρονικών καρτών κ.α., θα υπάρχει ενημέρωση από το site του ΗΛΕΙΟΥ».

Εφημερίδα Πατρίς

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

To Top