ΑΡΘΡΑ

«Let’s go Katakolo»: Τουριστική καμπάνια του δήμου Πύργου για το Κατάκολο

Με στόχο την δημιουργία ενός ισχυρού brand name για το Κατάκολο και με σύνθημα Let’s go Katakolo ,  ο δήμος Πύργου προωθεί μια τουριστική καμπάνια στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου και στα social media. Στην αφίσα που έχει κυκλοφορήσει ο δήμος Πύργου με φωτογραφίες  από το Κατάκολο και το λιμάνι στην οποία μάλιστα αναφέρεται ότι για την φετινή σεζόν υπάρχουν  140 προγραμματισμένες αφίξεις από τις μεγαλύτερες εταιρίες και ότι το λιμάνι παραμένει ψηλά στην κρουαζιέρα, γίνεται μια προσπάθεια να στηρίξει το επίνειο του Πύργου και το λιμάνι που έχει υποστεί τις συνέπειες της πανδημίας με σοβαρό οικονομικό αντίκρισμα κυρίως από την κρουαζιέρα και τον τουρισμό και πλέον μπορεί να αποκτήσει ξανά την παλιά του αίγλη.

Ειδικότερα στο δελτίου τύπου που συνοδεύει την αφίσα αναφέρονται τα εξής:

«Ο τουρισμός αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα της πολιτικής του Δήμου Πύργου. Η αναγνωρισιμότητα, η διάχυση της πληροφορίας και το brand name του τόπου μας, είναι στοιχεία απαραίτητα για την εξωστρέφεια και την προσέλκυση τουριστών.

Το λιμάνι του Κατακόλου, πυλώνας για τον Δήμο Πύργου βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτεραιότητές μας. Γι’ αυτό και όλο αυτό το διάστημα γίνεται συστηματική δουλειά κι επιλύονται σοβαρότατες ελλείψεις και προβλήματα.

Παρά το ότι διανύουμε ακόμα δύσκολη περίοδο, τα μηνύματα είναι αισιόδοξα. Το λιμάνι παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις και ανταγωνιστικό…»

Εφημερίδα Πρωινή

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

To Top