ΔΡΑΣΕΙΣ Ν. Ε.

O κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να προκαλεί την κοινωνία…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ ΗΛΕΙΑΣ 10/08/2021  ΓΙΑ ΤΙΣ   <<ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ >> ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

O κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να προκαλεί την κοινωνία. Ενώ η τραγωδία βρίσκεται σε εξέλιξη για έβδομη συνεχόμενη μέρα, αυτός μίλησε για τον εαυτό του και τις δήθεν μεγάλες του επιτυχίες. Έχρισε ξανά τον εαυτό του νικητή αλλά δεν είπε κουβέντα για την πλήρη κατάρρευση του «επιτελικού» κράτους. Μια κατάρρευση που όλοι παρακολουθούμε σε απευθείας μετάδοση.

Ζήτησε μισή συγνώμη, επειδή έτσι του ζήτησαν οι επικοινωνιολόγοι αλλά κανείς δεν κατάλαβε για ποιο λόγο. Γιατί προφανώς ούτε ο ίδιος την πιστεύει.

Μίλησε για τυχόν αστοχίες, όμως δεν κατονόμασε και δεν παραδέχτηκε ούτε μία. Δεν είπε κουβέντα για την ανύπαρκτη αντιπυρική προετοιμασία, καθώς οι χρηματοδοτήσεις προς τους Δήμους και τα δασαρχεία ήταν ελάχιστη και δόθηκε με τεράστια χρονική καθυστέρηση. Δήλωσε υποκριτικά ότι συναισθάνεται την οργή όσων ζητούσαν βοήθεια αλλά μας είπε ότι όλα έγιναν στην απόλυτη εντέλεια. Κι ας κάηκε η μισή Ελλάδα σε συνθήκες άπνοιας.

Και βέβαια, από τον μονόλογό του απουσίαζε, για μια ακόμα φορά η Ηλεία. Λες και στο νομό μας δεν συνέβη απολύτως τίποτα.

Ήταν, δηλαδή, ο γνωστός Μητσοτάκης. Αμετανόητος, αλαζόνας, απολύτως έξω από το κλίμα της κοινωνίας. Δυστυχώς γι’ αυτόν, έχουν πια αρχίσει να τον καταλαβαίνουν όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας.

ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

To Top